Kérjük adója 1 százalékával támogassa a Lassie Állatmenhelyet! Köszönjük!

Szombatonként nyilt napot tartunk, ahol lehetőség van a kutyákkal való ismerkedésre, kutyasétáltatásra. A nyílt napok sokat segítenek a kutyák szocializálásában, ami nagyban segit a későbbi örökbefogadásban. A kutyák az emberekkel való találkozás miatt emberközelebbivé vállnak,könnyebben kezelhetőek lesznek, így könnyebben fognak beilleszkedni szerető gazdájukhoz. Lelkes önkénteseink már 5 éve segítik a kutyusokat, csatlakozz Te is hozzájuk!

 

Lassie Állatmenhely

Adó 1 %: 18021901-1-12

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 06/20 274-4308  

Nyitvatartás H-Szo  8.30-12.30 ig,

ettől eltérő időben is lehetséges telefonos egyeztetést követően.

 

Kutyasétáltatás

Minden szombaton 10,00 - 12,00 óráig sétáltatás van a salgótarjáni Állatmenhelyen. Tel.: 06/20 274-4308

Köszönjük!

Nagyon szépen köszönjük Vonsik Anikónak a 10 szalmabálát, amivel meleg, puha kuckót tudunk biztosítani a kutyusaink számára!

A fotó illusztráció!

Neki az új év boldogságot, meleg otthont hozott! 
Szilveszter napján gazdisodott kutyusaink!

Nekik az új év boldogságot, meleg otthont hozott! 
Szilveszter napján gazdisodott kutyusaink!

Gazdira találtunk

Az elmúlt héten két kutyusunk is szerető gazdára talált, az egyik Tina a mindenki által nagyon kedvelt, játékos Magyar vizsla szuka, a másik kutya még át sem került a menhelyre, máris gazdára talált.

Felhívás

Elkezdődött a kennel sor építése. Szerencsére az időjárás kedvező, így a beton is gyorsabban száradt. Ha elkészült a kutya kennel sor, tervbe van véve egy cica menhelyi rész létrehozása is, ahol teljesen elzárva, biztonságos körülmények között tudjuk karanténoztatni, tartani a kidobott cicákat is. Ez a rész teljesen csempézve lesz a könnyen tisztíthatóság érdekében. Ha esetleg valakinek van otthon csempéje, járólapja, azt szívesen fogadnánk.

Önkéntesek!

A meglévő kennel sorok szépítéséhez, helyrehozatalához keresünk vállalkozó szellemű diákokat, és minden segíteni szándékozó embert. A vasból épült kennelek elrozsdásodtak, az idő vasfoga megette őket. Drótkefével át kellene dörzsölni, és utána lefesteni. Diákoknak beleszámít az ötven órás gyakorlatba.

Mindenkit várunk szeretettel, aki egy kicsit is hozzá szeretne járulni a Lassie állatmenhely megújulásához!

Érd. 06 20/274-4308

2015.október 1-től a Lassie állatmenhelyen a kutyusok örökbefogadása ingyenes! a Karancs Mentőkutyás Alapítvány,a menhely üzemeltetője ingyen bechipeli a kiválasztott kutyust,és a Porcijó állateledel bolt együttműködésével egy 700 Ft értékű vásárlási utalványt adunk ajándékba,melyen a kutyus megkaphatja talán életének első nyakörvét,vagy játékát.

Természetesen a leendő gazdi dönti el,hogy ezen utalvány összegéből mit szándékozik vásárolni a kis kedvencének.

Sikertörténet

Ezt az agyongyötört,több hete vizslás-újlakon,egy erdős részen élő kutyust egyik vasárnap korán reggel ment el megnézni az egyik önkéntesünk. A chipleolvasó bejelzett,azonban az öröm korai volt,mert mint később kiderült,a gazdik elhaláloztak. Hogyan került a kutyus ilyen távol az otthonától,és hogyan kerülhetett ilyen állapotba azt már talán sosem fogjuk megtudni. a lényeg,hogy a kutya ellátása azonnal megkezdődött,rengeteg sebből vérzett,melyek kitisztításra,fertőtlenítésre kerültek. Tele volt élősködőkkel,kullancsokkal,melyet szintén azonnal eltávolítottunk,és megtörtént a parazitamentesítése is. biztonságos,zárt helyre került,ahol a mindennapi törődésnek köszönhetően,szépen elkezdett az állapota javulni és visszatért a bizalma is. a múlt héten pedig eljött érte az álom gazdi is! Reméljük,hogy most már élete végéig egy család boldog tagjaként élhet !

1 / 7 oldal

Lassie Menhely

Salgótarján, Csókás Puszta


  06/20 274-4308


 info@ksm.hu